Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вагони

poizd.uz.ua

П'ятниця, 11 березня 2016, 15:42

Іран купить вагони у Стрийського вагоноремонтного заводу

вагони

Держпідприємство «Стрийський вагоноремонтний завод» увійде до переліку компаній, в яких іранський уряд закуповуватиме вагони.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Як розповів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, уряд Ісламської Республіки Іран планує закупити в Україні велику партію вантажних вагонів.

Оскільки Стрийський вагоноремонтний завод є філією приватного акціонерного товариства «Українська залізниця», він отримає додаткові замовлення.

«Це підприємство володіє усіма необхідними потужностями, постійно працює над пошуком нових замовників та оптимізацією виробничого процесу. Тож забезпечивши нові замовлення, ми дамо роботу більш ніж тисячному колективу заводу. Це також стане вагомим фактором розвитку машинобудівного комплексу регіону», – зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, індійські інвестори вирішили співпрацювати зі Львівщиною у галузях деревообробки та виробництва рослинної олії, а також у IT-сфері.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.