Діти учасників АТО зі Львова отримають чотири тисячі на оздоровлення

П'ятниця, 3 червня 2016, 15:50

Сьогодні виконком міськради затвердив положення про надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення дітей учасників АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила начальник управління соціального захисту Львівської міськради Наталія Демкович, виплата одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення відбуватиметься для дітей віком до 18 років.

«Виплата здійснюватиметься в сумі 4 тис грн, дітям учасників АТО, котрі стали інвалідами війни – 3 тис грн, дітям мобілізованих у 2015-2016 роках, а також демобілізованих у 2016 році і кадрових військових та контрактників, котрі впродовж календарного 2015-2016 років перебували у зоні АТО не менше, ніж 90 днів, у розмірі 2 тис грн», – наголосила Наталія Демкович.

Зазначимо, для отримання допомоги один з батьків дитини повинен подати до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій заяву, копію паспорта, копію ідентифікаційного номера, копію свідоцтва про народження дитини, довідку з місця проживання про склад сім'ї, копію свідоцтва про смерть загиблого учасника АТО, тощо.

Останнім днем подання заяви про надання одноразової матеріальної допомоги є 31 серпня 2016 року.

Мітки: Львівська міська рада, учасники АТО