Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Сихів

Середа, 8 червня 2016, 18:12

Львів'янам відновлять подачу гарячої води, окрім мешканців Сихова

Сихів

Подачу гарячої води мешканцям Львова планують відновити з 10 червня, за винятком Сихівського району.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Однак, за словами керівника ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степана Пакіжа, мешканці Сихова, у зв’язку з заміною теплової мережі, отримають гаряче водопостачання пізніше.

Зазначимо, у місті тривають роботи з ліквідації пошкоджень і поривів на теплових мережах. На ділянках, де ліквідовано дефекти, процес відновлення водопостачання відбуватиметься поетапно.

«Після гідравлічних випробувань було виявлено 83 великих пориви на магістральних теплових мережах. Вони, в свою чергу, не дозволяли виявити менші за розміром пориви на трубопроводах. Лише під час робіт з ліквідації пошкоджень на трубопроводах було виявлено більше 100 поривів менших розмірів. Більше 60 уже ліквідовано. Сьогодні на 7 об’єктах працюють ремонтні бригади. Роботи виконані більше, як на 80%», – наголосили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Наразі найважча ситуація із заміною магістральної теплової мережі у Сихівському районі: через дощі було розмито і замулено прокопані рови, де пролягає тепломережа.

Також тривають роботи на вул. Науковій, Мулярській, вул. Пластова-Кукурядзяна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.