Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

wiz-art

Понеділок, 30 липня 2012, 11:57

Гран-прі фестивалю короткометражок Wiz-Art отримала шведка

У неділю, 29 липня було оголошено фільми-переможці 5 Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art.Гран-прі отримала стрічка шведської режисери Шарлоти Міллер «Грибок».

Загалом на розгляд журі було представлено 6 номінацій, з яких 4 отримали нагороди від Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art.

Найкращим ігровим фільмом визнано картину «Фабрика» Алі Мурітіба з Бразилії, а найкращим експериментальним фільмом – стрічку «Не залишай ні хмаринки» Пабло Ґонзалеса.

За представлення психоаналізу в анімації та заклик до прийняття власної паскудності робота Зое Берітуа «Річ у кутку» отримала звання Найкраща анімаційний фільм фестивалю.

Приз глядацьких симпатій отримав італійський фільм «Радіо 108.1 FM». Також журі було відзначено фільм «Комод» Санні Лахтінен (Фінляндія) та «Перешкода» VI Роландо Колла Швейцарія 2012. Фільми-переможці будуть показані у Києві, 2 серпня, у кінотеатрі «Кінопанорама».

Нагадаємо, у Львові з 26 по 29 липня 2012 року тривав міжнародний фестиваль короткометражок Wiz-Art.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.