Львівські депутати перерозподілили обов'язки виконавчих органів

Четвер, 14 липня 2016, 14:22

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради. 

Це рішення підтримав 41 депутат.

"Це положення є нормативним актом, що визначає та розмежовує повноваження між виконавчим комітетом, департаментами, управліннями, відділами, іншими виконавчими органами ради. Це положення є основою для підготовки та внесення змін до положень про виконавчі органи міської ради", – йдеться у документі.

Відтак, міському голові Львова підпорядковані департамент "Адміністрація міського голови", департаменту фінансової політики, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, інспекція державного архітектурно-будівельного контролю. 

Безпосередньо секретарю ради підпорядковуються "Секретаріат ради", першому заступнику міського голови – департамент житлового господарства та інфраструктури, заступнику міського голови з економічних питань та містобудування – департамент економічного розвитку, заступнику міського голови з питань розвитку – департамент розвитку та управління охорони історичного середовища тощо.

Мітки: Львівська міська рада