Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Надія Савченко

Вівторок, 2 серпня 2016, 12:48

Савченко голодуватиме проти бездіяльності влади

Надія Савченко

Народний депутат Надія Савченко оголосила про початок голодування на знак протесту проти бездіяльності світових лідерів у процесі звільнення полонених українців.

Про це повідомляє РБК-Україна.

"Одним із механізмів мого звільнення був протест голодом на бездіяльність української влади. Відсьогодні я знову оголошую голод на бездіяльність влади усього світу щодо визволення українців з полону. Голод триматиму до дня позитивного результату", – заявила Надія Савченко.

Також вона зазначила, що не підтримує перевиборів до Верховної Ради.

"Це черговий раз нічого не змінить. Від перетасовки карт колода не зміниться. Українці проходять цей шлях постійних перевиборів вже 25 років підряд", – наголосила Савченко.

Нагадаємо, 22 березня Донецький міський суд Ростовської області визнав Савченко винною у вбивстві російських журналістів Ігоря Корнелюка і Антона Волошина і засудив її до 22 років колонії загального режиму. А 25 травня українську льотчицю обміняли на двох російських військовослужбовців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.