У бюджеті Львова-2017 передбачили додаткові кошти на Інститут міста

Середа, 9 листопада 2016, 10:51

Вчора виконком міськради затвердив оновлений проекту бюджету на 2017 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як пояснив директор департаменту фінансової політики міськради Олег Іщук, після розгляду на депутатських комісіях були внесені доповнення до проекту бюджету, схваленого на виконкомі 21 жовтня.

«Виконком 2 тижні тому затвердив основні показники бюджету 2017 року. Після опрацювання в різних комісіях на розгляд було винесено доповнення до того, що виконком пропонував раніше. Зокрема, на створення центру «Місто літератури» – 450 тис грн, на проведення інвентаризації земель – на 500 тис грн більше, Інституту міста додаємо мільйон. На навчання працівників – 750 тис грн, на Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді – 2 млн 300 тис грн. Ці доповнення ми будемо враховувати у проекті бюджету», –наголосив Олег Іщук.

За його словами, враховуючи надходження державних субвенцій, загальний обсяг бюджету буде змінюватись.

«Загальний обсяг бюджету буде змінюватись, оскільки є такі поняття як медична субвенція, освітня субвенція і субвенція на соціальний захист. Ці суми ми маємо попередні, після того як держава схвалить бюджет у другому читанні, він дасть нам точні цифри і ми просто внесемо зміни до нашого бюджету», – додав Олег Іщук.

Іщук також заявив, що в цьому році державна субвенція виділятиметься тільки на зарплату педагогічного персоналу, все інше лягає на місцеві бюджети.

Зазначимо, міський бюджет затверджуватимуть на засіданні сесії Львівської міської ради 10 листопада.

Мітки: бюджет львова, Львівська міська рада, Олег Іщук