Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забудова

Понеділок, 12 грудня 2016, 12:40

У Львові оштрафували чотирьох забудовників

забудова

Загальна сума штрафів становить 930,2 тис грн.  

Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.

Зокрема, Львівський апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні позовних вимог суб’єктів містобудування до департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області щодо скасування постанов про накладення штрафу за порушення у будівництві.

Йдеться про штраф за внесення недостовірних даних у декларацію на 496,1 тис грн при будівництві багатоквартирних будинків на вул. Пороховій, 20 у Львові. Ще на 248 тис грн отрифували забудовника на вул. Куліша, 47 у Львові за розроблення проектної документації з порушеннями.

Окрім цього ДАБІ оштрафували за розроблення проектної документації з порушенням вимог законодавства на 124 тис грн при будівництві чотирьохповерхового багатоквартирного житлового будинку на вул. Городоцька, 257 у Львові.

Штраф за проведення будробіт з відхиленням від затверджених проектних рішень на 62 тис грн отримав забудовник при будівництві 15-поверхового житлового будинку з підприємствами торгівлі і побутового призначення та стоянками автомобілів на вул. М. Лукаша, 1 у Львові.

Наразі усі порушники мають слатити штрафи до державного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.