Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

екстренна медична допомога

П'ятниця, 16 грудня 2016, 14:32

У Львові обиратимуть керівника Центру екстреної медичної допомоги

екстренна медична допомога

Львівська облрада оголосила конкурс на директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, управління майном спільної власності Львівської облради оголосило конкурс на заміщення посади генерального директора КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», що на вул. Миколайчука, 9 у Львові.

Документи приймаються до 16 січня 2017 року, а перше засідання комісії з конкурсного відбору відбудеться 26 січня.

Зазначимо, облрада проводила цей конкурс ще у жовтні, тоді на посаду керівника Центру претендувало шестеро осіб. Зокрема: Сергій Бараннік, Володимир Василенко, Ярема Качмар, Анатолій Матківський, Наталія Поважук, Орест Середа.

Додамо, трудовий колектив Центру медицини катастроф свого представника до складу комісії відмовився надати, адже неодноразово звертався до Львівської ОДА та Львівської облради з проханням залишити директором Юрія Пацюрка, а також зібрав понад 1000 підписів на його підтримку.

Нагадаємо, у лютому цього року депутати Львівської облради проголосували призначення керівників комунальних закладів області на основі конкурсу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.