У Львові прийняли бюджет розвитку на 2017 рік

Вівторок, 27 грудня 2016, 12:50

Вчора на сесії Львівської міськради депутати погодили перелік об’єктів, видатки на які наступного року проводитимуть за рахунок коштів бюджету розвитку Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як відзначила директор міського департаменту економічної політики Ірина Кулинич, до переліку увійшли об’єкти, які були розпочаті цього року і будуть завершені наступного. Це відновлення дитячих садочків, закінчення інфраструктурних і дорожніх робіт тощо.

«Ми вперше приймаємо відповідний проект ухвали в поточному році, аби не зупиняти всі ті роботи, які почали проводити у 2016 році. До розподілу ми мали майже 1,5 млрд грн, що дещо менше, ніж було цьогоріч», – зазначила Ірина Кулинич.

Відтак, у бюджеті розвитку вперше передбачено 17,5 млн грн для реалізації проектів, за які проголосували мешканці міста в рамках «Громадського бюджету», і близько 10 млн грн – на впровадження різноманітних інноваційних заходів з облаштування «розумного» мікрорайону.

Близько 40 млн грн виділяють на сферу охорони здоров’я, у тому числі 30 млн грн – на придбання медичного обладнання. Окрім цього, від 19,5 до 21 млн грн передбачають для кожної із 6 районних адміністрацій міста, здебільшого – на облаштування внутрішньоквартальних проїздів та ремонт доріг.

На вивезення сміття з міста виділили 15 млн грн.

Переглянути усі показники бюджету розвитку Львова можна тут.

Мітки: бюджет розвитку львова, ірина кулинич, Львівська міська рада