Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Російський культурний центр

Четвер, 29 грудня 2016, 16:10

Львів судиться з газетою Російського культурного центру

Російський культурний центр

СБУ відкрила справу проти газети, яка видавалася у Російському культурному центрі.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора СБУ Львівщини зареєструвала кримінальне провадження щодо змісту публікацій газети "Русский вестник", видавцем якої є Російський культурний центр.

"Матеріали даної справи направлені в прокуратуру Львівської області для визначення підслідності та скерування за належністю, згідно вимог ст. 216 КПК України, у відповідний слідчий підрозділ Головного управління Національної поліції у Львівській області", – зазначили у СБУ.

Нагадаємо, на початку грудня Господарський суд Львівської області постановив виселити орендарів із приміщення по вул. Короленка, 1а.

Рішення виселити Російський культурний центр із комунальних приміщень депутати облради прийняли 25 жовтня. Тоді ж депутати визначили, що приміщення на вул. Короленка, 1а повернуть у власність комунальної установи "Нерухомість і майно" та  здадуть в оренду організаціям, які здійснюють діяльність, пов'язану з АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.