Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ніж

Четвер, 19 січня 2017, 13:00

На сесію Львіської міськради увірвались невідомі, в одного з них виявили ніж

ніж

У сесійній залі невідомі особи розпочали бійку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, після голосування депутатів за ухвалу щодо майданчиків для перевантаження сміття, в сесійну залу міськради увірвались невідомі особи. Вони розпочали штовханину і бійку.

Як повідомили в ЛКП «Муніципальна дружина», в одного з них виявили ніж. На місце події викликали правоохоронців.

 

Нагадаємо, сьогодні 38 депутатів міськради проголосували за створення у кожному районі Львова майданчиків, які функціонуватимуть як станції перевантаження відходів.

Окрім цього, для придбання брикетувальних комплексів та виготовлення землевпорядної документації "Львівспецкомунтрансу" виділять 97 млн грн з бюджету Львова.

Також міський голова Львова Андрій Садовий анонсував сміттєвий звіт, який повинен відбутися вже на наступному пленарному засіданні міськради.

А через критичну ситуацію із вивезенням сміття у місті Львівська мерія також вирішила звернутися до обласної та Державної комісії з питань ТЕБ і НС щодо надання дозволу на вивіз сміття на області та українські сміттєзвалища.

Додамо, що нещодавно львівське сміття виявили на Житомирщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.