Землевпорядники Львівщини надали послуги на майже 500 тисяч

Четвер, 9 березня 2017, 17:24

З початку року у області було опрацьовано більше 32,4 тисяч адмінпослуг.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру України.

Зокрема, безплатно фізичні та юридичні особи області отримали 27,4 тисяч послуг. Ще 5 тисяч послуг фахівці землевпорядної служби Львівщини надали на платній основі, за які отримали 455,7 тис грн, які поповнили держбюджет.

Зазначимо, найчастіше мешканці Львівщини зверталися щодо надання відомостей з Державного земельного кадастру про земельну ділянку. З початку року було опрацьовано 4,2 тисячі таких запитів, що становить 84% від загальної кількості платних адмінпослуг.

Серед безплатних адмінпослуг найбільш поширені були запити щодо державної реєстрації земельної ділянки (8546), про видачу витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку землі (8478).

Також, безплатно надали 3061 довідку з державної статистичної звітності про наявність земель та їх форму власності та висновків про погодження документації із землеустрою.

Нагадаємо, з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг, які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування.

Мітки: Держгеокадастр Львівщини, земельна ділянка