Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 23 березня 2017, 14:46

У Львові пройде благодійна акція на підтримку хворої дівчинки

Львів

У ресторані "Високий замок" відбудеться концерт, де збиратимуть гроші на лікування хворої Янусі.

Про це повідомляють організатори проекту Благодійний фонд "Майбутнє України".

Відтак, 25 березня з 12.00 до 22.00 год у ресторані "Високий замок" у Львові відбудеться благодійна подія #ЯнусяМайбутнєУкраїни-Львів, зібрані кошти під час якого підуть на порятунок 4-річної Янусі, хворої на рак.

Як зазначили організатори, у дівчинки нейробластома 4-ї стадії з метастазами у внутрішні органи. Хворобу можуть вилікувати у клініці Acibadem в Стамбулі. Наразі дитина успішно закінчила 8 блоків хіміотерапії і тепер терміново необхідно зібрати 80 тисяч євро на пересадку кісткового мозку.

У заході братимуть участь відомі виконавці та музичні гурти: Сальто Назад, Ілларія, Лавіка, Анна Добриднєва, BRO та Містер Ріккі! А хедлайнером вечору виступить Олег Скрипка, соліст гурту ВВ. 

У програмі: майстерні, ярмарка, концерт, бюті зони, показ мод дитячих колекцій, етнопоказ, смачні пригощання та масові флешмоби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.