Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Власенко

Прес-реліз,   Понеділок, 27 березня 2017, 12:45

Торгівля з окупованими територіями Донбасу вигідна владі – Сергій Власенко

Сергій Власенко

Провладні бізнесмени зацікавлені в тіньових схемах закупівлі вугілля з окупованих територій, адже заробляють на ньому до 1300 грн з тонни.

Про це заявив заступник голови партії ВО «Батьківщина» Сергій Власенко на прес-конференції у Львові, повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Батьківщина».

За словами політика, замість того, щоб розвивати енергетичний комплекс на територіях, які розташовані на підконтрольній Україні території, окремі підприємці докладають зусиль для посилення незаконної торгівлі.

Сергій Власенко переконаний, що доки Україна торгуватиме з тимчасово окупованими територіями, люди виїжджатимуть із країни в пошуках кращої долі за кордон.

«У 2013 році я був свідком ситуацій, коли мої друзі, невеликі підприємці, готові були продати свій бізнес за 20 відсотків його вартості й виїхати з країни. Але я пам’ятаю, яке було піднесення у 2014 році. А зараз ця тенденція знову повертається: люди готові виїхати й шукати щастя на чужині», – розповів народний депутат.

Представник «Батьківщини» також наголосив на необхідності запровадження воєнного стану на окремих територіях Луганської та Донецької областей.

«На цих територіях не можна проводити виборів, поки українська держава не відновить там свій повний суверенітет. Це означає – припинення вогню, виведення всіх іноземних збройних контингентів, роззброєння незаконних збройних формувань, відновлення контролю за україно-російським кордоном з боку української держави та повернення мігрантів, які змушені були виїхати. І тільки після цього можна проводити підготовку до виборів», – вважає Сергій Власенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.