Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Антонича

google.com.ua

Середа, 19 квітня 2017, 12:24

На Сихові незаконно приватизували торговий комплекс

вул. Антонича

ТОВ «Сихівська народна торгівля» незаконно отримала нерухомість площею понад 1700 м².

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, прокуратура подала позов до Львівського окружного адміністративного суду до ОКП ЛОР «БТІ та ЕО» про визнання дій державного реєстратора протиправними та скасування рішення про реєстрацію права власності на комплекс торгівельних павільйонів загальною площею 1705,8 м², розташованих на вул. Антонича, 8 у Львові.

Як встановили у прокуратурі, держреєстратор порушив закон, приймаючи рішення про державну реєстрацію права власності ТОВ «Сихівська народна торгівля» на цю ділянку.

Зокрема, держреєстратор не перевірив факт, що ТОВ «Сихівська народна торгівля» не могла завершити в 2011 році будівництво павільйону на земельній ділянці, яка була сформована лише у 2016 році.

Наразі справа перебуває у суді, а з 6 квітня на цей комплекс торгівельних павільйонів накладено арешт.

Нагадаємо, також раніше прокуратура встановила, що Львівська міськрада у лютому 2016 року незаконно вилучила з переліку земель, призначених для продажу на аукціонах, земельну ділянку на вул. Б.-І. Антонича, площею 0,5928 га та вартістю понад 5,1 млн грн, та дала у постійне користування ЛКП «Львівавтодор» для роздрібної торгівлі спільно з ТОВ «Сихівська народна торгівля».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.