Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lv.npu.gov.ua

Четвер, 27 квітня 2017, 11:21

Екс-помічника судді спіймали у Львові на хабарі у 35 000 гривень

хабар

Чоловік перебував у розшуку через розбій, а також користувався підробленим паспортом на ім’я особи, яка померла ще у 2015 році.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці спільно з працівниками Львівської місцевої прокуратури №3 спіймали колишнього помічника судді під час отримання 35 000 гривень хабара. За цю суму він мав скасувати постанову про накладення на громадяна адміністративного правопорушення та повернути транспортний засіб на іноземній реєстрації.

Окрім того, поліцейські з'ясували, що 32-річний екс-помічник судді перебуває у міжнародному розшуку як особа, яка переховується від органів досудового розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом вчинення розбою на території Вінницької області. 

У затриманого також вилучили підроблений паспорт із вклеєною його фотографією на ім’я особи, яка померла ще у 2015 році.

На даний час зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.