Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

П'ятниця, 19 травня 2017, 14:11

Жидачів прийматиме сміття зі Львова

львівське сміття

Йдеться про прийом 40 тонн сміття в тиждень.

Про це повідомила прес-служба Жидачівської міської ради.

Відтак, вчора на сесії Жидачівської міськради депутати проголосували за укладення угод щодо захоронення твердих побутових відходів, які утворюються у Львові та на території прилеглих до міста населених пунктів Жидачівського району, на міському сміттєзвалищі, що на вул. Заводська, 1.

Депутати вирішили не збільшувати об’єм захоронення львівського сміття у Жидачеві, а дати згоду на продовження договору із захоронення сміття у такому ж режимі, як це відбувалося досі – двічі на тиждень по 2 сміттєвози.

Відтак, Жидачів прийматиме зі Львова 40 тонн сміття в тиждень.

Також міськрада міста дозволила захоронювати на місцевому сміттєзвалищі сміття з сіл району не більше 120 тонн в місяць та терміном до 31 серпня 2017 року.

Нагадаємо, у зв'язку з невиконанням меморандуму по вивозу сміття зі Львова, який підписали міста області 21 квітня, міська влада звертатиметься до Прем'єр-міністра і голови Львівської ОДА.

Наразі Червоноградська міська рада підписала зі Львовом угоду, згідно з якою щодня прийматиме 10 тонн сміття на свій полігон. А 10 травня Львівська міськрада виділила 500 тис грн Миколаєву за захоронення ТПВ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.