Удовенко став новим радником Садового

Середа, 31 травня 2017, 13:08

Голову Шевченківської РА Олександра Удовенка призначили штатним радником міського голови Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий, Олександр Удовенко, який був головою Шевченківської РА, переходить на посаду штатного радника міського голови Львова.

Шевченківську райадміністрацію очолить Надія Банах, яка досі працювала головою Залізничної РА, а на місце Банах призначили заступницю керівника Личаківського району Львова Галину Гладяк.

Зазначимо, Олександр Удовенко з січня 2011 року працює на посаді голови Шевченківської районної адміністрації. До цього він був заступником голови Шевченківської РА Львівської міської ради з питань житлово-комунального господарства.

У 2015 році Удовенко задекларував 148 187 грн заробітної плати.

Надію Банах призначили головою Залізничної районної адміністрації у березні 2015 року. З 20 січня 2015 року вона працювала на посаді заступника голови та виконувала обов’язки голови Залізничної райадміністрації. Перед цим чиновниця була заступником голови Шевченківської районної адміністрації.

Додамо, також сьогодні Ірину Маруняк призначили директором департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, а виконуючий обов'язки керівника управління культури міської ради Михайло Мороз звільнився з роботи за власним бажанням.

Мітки: Андрій Садовий, залізнична райадміністраація, Львівська міська рада, Надія Банах, Олександр Удовенко, шевченківський районличаківський район