Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Понеділок, 26 червня 2017, 11:55

Львівська міськрада витратить 150 тисяч на ваги для сміття

Львівська міськрада

Впродовж двох тижнів у місті встановлять три сміттєві ваги.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор департаменту з питань поводження з відходами міськради Іван Рудницький, місто готує до експлуатації три сміттєві ваги для зважування відходів, що вивозять за межі Львова.

Вони знаходитимуться на вул. Шевченка (на колишній території заводу «Сільмаш»), на Сихові (поблизу ринку «Шувар») та на ЛКП «Збиранка» (вул. Жовківська).

«Сміттєві ваги стоятимуть зручно для машин, що вивозитимуть відходи по різних напрямках. Так, наприклад, з ЛКП «Збиранка» машини зі зваженими відходами рухатимуться на північ у напрямок Великих мостів, Сокалю, Червонограду, Буська та Бродів. Із вул. Шевченка після зважування відходи везтимуть на захід – у сторону Новояворівська. Із «Шувару» машини їхатимуть на південний напрямок – у сторону Миколаєва, Борислава та Самбора», – наголосив Іван Рудницький.

За словами Рудницького, комплексні роботи над кожною зі сміттєвих ваг вартують близько 50 тис грн та включають механічні доробки і встановлення програмного забезпечення.

Нагадаємо, 23 червня міський голова Львова Андрій Садовий погодився передати функції по управлінню сміттям у Львові до 2019 року Львівській ОДА.

Цього ж дня зі Львова розпочали вивозити сміття. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.