Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Четвер, 29 червня 2017, 10:33

У Львові 355 сміттєвих майданчиків є переповненими

львівське сміття

Станом сьогодні у місті залишається перенакопиченим 29% сміттєвих майданчиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, за попередню добу з міста було вивезено 955 тонн ТПВ, з них 685 тонн – за угодами, які перевізники мали укладені раніше, і 270 тонн – за домовленостями, які уклали після комісії з питань ТЕБ і НС.

Відтак, станом на сьогодні у місті з 1237 сміттєвих майданчиків перенакопиченими є 355, що становить 29%: Шевченківський – 106, Залізничний – 18, Личаківський – 2, Франківський – 58, Сихівський – 171. Очищені всі майданчики у Галицькому районі.

Серед бюджетних установ з 221 майданчика перенакопиченими є 12 майданчиків (з них: 5 – біля закладів освіти, 3 – біля закладів охорони здоров`я, 4 – біля супермаркетів), а це 5% від загальної кількості.

Загалом сміття зі Львова приймають 8 міст Львівської області.

Нагадаємо, 23 червня міський голова Львова Андрій Садовий погодився передати функції по управлінню сміттям у Львові до 2019 року Львівській ОДА.

Цього ж дня зі Львова розпочали вивозити сміття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.