Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Понеділок, 10 липня 2017, 10:26

У Львові вивезли сміття з 530 переповнених майданчиків

львівське сміття

Станом на сьогодні із 1237 сміттєвих майданчиків у місті прибрали 530.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, залишаються перенакопиченими контейнерні майданчики, які обслуговує ТзОВ «АВЕ-Львів»Наразі компанія працює в посиленому режимі, їй допомагають три інші перевізники ТПВ.

Додамо, у неділю очистили 22 майданчики. 

Нагадаємо,7 липня міськрада Львова виділила 25 млн грн Львівській ОДА на вивезення сміття з міста, а контроль за виділеними грошима поклала на міського голову Львова Андрія Садового, який заявив, що вимагатиме звіту за кожну потрачену гривню. 

Ще 22 червня Львівська ОДА звернулася до міської влади про делегування їй функцій по управлінню сміттям у Львові до 2019 року.

В облдержадміністрації зобов’язались протягом 20 днів очистити сміттєві майданчики Львова від перенакопиченя, забезпечити стабільний вивіз сміття впродовж усього періоду делегування повноважень; відновити та вдосконалити систему сортування сміття; у 2019 році ввести в експлуатацію комплекс із переробці сміття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.