Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Середа, 2 серпня 2017, 11:47

У Львові лише один майданчик зі сміттям є переповнений, – міськрада

львівське сміття

Станом на сьогодні у місті переповнені 1 сміттєвий майданчик.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, переповненими сміттям залишається 1 сміттєвий майданчик біля закладу освіти.

Однак, за словами директора департаменту з питань поводження з відходами Львівської міськради Івана Рудницького, досі не вивезено сміття з вул. Північної. Для цього необхідно не менше місяця.

Загалом у Львові 1237 сміттєвих майданчиків житлового фонду, 116 сміттєвих майданчиків закладів освіти і 23 сміттєвих майданчики закладів охорони здоров’я.

Нагадаємо, 25 липня голови районних адміністрацій Львова вдруге не прийшли на спільну нараду голови Львівської ОДА та представників компаній-перевізників сміття. Перед цим голова ЛОДА Олег Синютка заявив, що Львівська міськрада робить усе, аби унеможливити вивіз сміття з міста.

Додамо, 25 квітня Львівська обласна рада виділила перші 15 млн грн містам, що підписали меморандум щодо ТПВ. Із детальним переліком міст можна ознайомитись тут.

Згодом депутати міської ради надали 21 млн грн субвенції містам області, які погодилися приймати львівське сміття в межах меморандуму.

А в середині липня обласна рада виділила ще 5,5 млн грн містам Львівщини на впорядування полігонів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.