Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Четвер, 3 серпня 2017, 13:48

У двох районах Львова сміття замість "АВЕ" вивозитимуть інші перевізники

львівське сміття

Із кількох ЛКП у Шевченківському і Залізничному районах міста сміття вивозитимуть "Санком-Львів", "ДВ-Екосвіт" та "Грінера Україна".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Шевченківська і Залізнична райадміністрації уклали тимчасові угоди з новими перевізниками, які вивозитимуть сміття з майданчиків, які обслуговувало "АВЕ-Львів"

"Ми уклали угоди з двома перевізниками: ТзОВ "Санком-Львів" вивозитиме сміття з майданчиків ЛКП "Варшавське, 407", а "ДВ-Екосвіт" вивозитиме сміття з майданчиків ЛКП "Балатон, 409", – розповіла голова Шевченківської райадміністрації Надія Банах.

За словами голови Залізничної райадміністрації Галини Гладяк, вони уклали угоду з ТзОВ "Грінера Україна", яка обслуговуватиме сміттєві майданчики ЛКП "Граніт".

Угоди укладено до 1 вересня, на час оголошення конкурсу на визначення нового перевізника ТПВ. Конкурс оголосила Львівська ОДА.

Нагадаємо, нещодавно перевізник "АВЕ-Львів" визнав свою неспроможність у повноцінному вивозі сміття зі Львова. Відтак ОДА запропонувала компанії відмовитися від обслуговування частини сміттєвих майданчиків та передати їх іншим перевізникам.

Зазначимо, про неспроможність "АВЕ-Львів" вчасно вивозити відходи з міста в ОДА заговорили наприкінці липня.

Додамо, з 1 серпня у Львові розпочали сортувати сміття. А з перевізниками, які змішуватимуть посортовані відходи, ОДА розриватиме угоди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.