Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Російський культурний центр

Вівторок, 22 серпня 2017, 12:32

На проекті реконструкції приміщень на Короленка облрада Львівщини зекономила 55 тисяч

Російський культурний центр

Лише ТОВ "Партнерпроектбуд" зголосилася виготовити проект на реконструкцію будівлі колишнього Російського культурного центру.

Це було опубліковано на сайті публічних закупівель ProZorro.

Відтак, на початку місяця управління майном спільної власності Львівської обласної ради провело закупівлю на виготовлення проектно-кошторисної документації із реконструкції будівлі обласної комунальної власності на вул Короленка, 1а у Львові.

Участь у аукціоні взяла лише одна фірма – ТОВ "Партнерпроектбуд", яка запропонувала виготовити проект реконструкції центру за 115 000 грн. Максимальна вартість закупівлі, яку встановила облрада, була у 170 000 грн, а останній термін виконання замовлення – 31 грудня 2017 року.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТОВ "Партнерпроектбуд" зареєстроване у Львові. Кінцевими власниками підприємства є Людмила Мануйлик та Владислав Януш. Фірма займається будівництвом, знесенням споруд, монтажем водопровідних мереж, опалення, торгівлею будматеріалами, тощо.

Нагадаємо, виділення 170 тис грн на проект реконструкцію центру бюджетна комісія обласної ради погодила ще у травні цього року. А початку березня 2017 року Львівський апеляційний господарський суд ухвалив рішення, згідно з яким Російський культурний центр, що розміщувався в будівлі на Короленка, 1а, повинен звільнити приміщення.

Було вирішено, що приміщення на вул. Короленка, 1а повернуть у комунальну власність та здадуть в оренду організаціям, пов'язаним із АТО.

Приміщення були вивільнені на початку травня. Детальніше інтер'єр культурного центру можна оглянути у фотопідбірці Варіантів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.