Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

приміщення

Вівторок, 5 вересня 2017, 12:50

У Львові незаконно продали одне із комунальних приміщень

приміщення

Вартість приміщення становить майже 1 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, ще у січні 2009 року приватний підприємець підробила документи про переведення на рахунок одного з комунальних підприємств Львова 943 тис грн, які мав повернути уже давно мертвий директор цього ЛКП ще у 2008 році.

"За умовами договору, у випадку неможливості повернення вказаних коштів у зазначений термін, зловмисниця отримувала можливість стягнути заборгованість шляхом передачі у її власність нерухомого майна, розташованого по вулиці Київській у Львові. У 2009 році, на підставі вказаного договору, суд прийняв рішення про визнання за зловмисницею права приватної власності на вказану нерухомість", – наголосили у поліції.

Підприємець продала незаконно отримане приміщення за 943 тис грн і присвоїла собі ці гроші.

Наразі їй повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ч.4 ст.190 (шахрайство) та ч.1 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.