Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авіаперевезення

censor.net.ua

Середа, 6 вересня 2017, 11:11

У жовтні з аеропорту "Львів" стартує новий рейс до Мілану

авіаперевезення

Авіакомпанія Ernest Airlines з 20 жовтня запроваджує прямі рейси Львів-Мілан (Італія).

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, з 20 жовтня Ernest Airlines здійснюватиме регулярні рейси за маршрутом Мілан-Бергамо – Львів двічі на тиждень: кожної п’ятниці та неділі.

Ціни на квитки вартуватимуть від 49 євро.

Починаючи з грудня, компанія планує також запровадити рейси Неаполь – Львів (кожної п’ятниці та неділі), Венеція – Львів (кожного вівторка, п’ятниці та неділі), Мілан-Бергамо – Київ (кожного понеділка, середи та суботи), Неаполь – Київ (кожного понеділка, середи та суботи).

Зазначимо, авіакомпанія Ernest Airlines заснована у 2015 році, отримала сертифікат європейського авіаперевізника 11 квітня 2017 року та почала виконувати рейси з Італії 1 червня 2017 року.

Нагадаємо, ще у серпні очільник Львівської ОДА Олег Синютка заявив про можливе відкриття зі Львова нового авіарейсу до Італії.

Восени один із найбільших авіалоукостерів, компанія "Ryanair", мала запустити зі Львова 7 авіасполучень, а з Києва – 4. 

Однак в середині липня "Ryanair" заявив про те, що не літатиме в Україну через невиконання домовленостей київським аеропортом. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.