Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Гриценко

Понеділок, 11 вересня 2017, 13:28

Гриценко виступив за дострокові президентські вибори

Анатолій Гриценко

Анатолій Гриценко сьогодні заявив, що повернення Міхеіла Саакашвілі в Україну не спричинить дострокові президентські вибори, однак вони сьогодні є необхідними.

Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко підтримує ідею проведення дострокових президентських виборів в Україні.

"Нам безумовно потрібні дострокові вибори", – заявив він сьогодні на прес-конференції у Львові, відповідаючи на питання, чи може повернення Саакашвілі в Україну стати причиною дострокових виборів.

"Підстав на це нема, але необхідність в них (виборах, – ред.) є", – пояснив Гриценко.

"Дострокові вибори нам безумовно потрібні, адже розумієте, якщо під час війни хтось виконує свої повноваження неефеективно, то це ні до чого позитивного не приведе. Хтось вважає, що дострокові вибори розхитають ситуацію в країні, але в нас вже були такі вибори в 2014 році, коли натиск зі сторони Росії лише почався", – додав Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, вчора у пункті пропуску "Шегині" екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі прорвався через кордон. Після акції 11 правоохоронців звернулися до лікарів, а львівська поліція відкрила кримінальне провадження.

Раніше 10 вересня поблизу пункту пропуску "Краківець" партія "Рух нових сил", лідером якої є Міхеіл Саакашвілі, планувала провести безтрокову акцію щодо приїзду в Україну Саакашвілі. Однак цього ж дня Львівська обласна організація цієї партії на чолі з головою Василем Курієм відмовились від участі у акції-зустрічі Міхеіла Саакашвілі у Краківці.

Сам же Саакашвілі прорвався через кордон у Шегинях. А 5 нардепів, які перетнули вчора кордон разом із Саакашвілі, повинні з'явитися у поліцію на допит. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.