«Батьківщина» Львівщини вимагає чесної політичної гри від влади та інших партій

Середа, 20 вересня 2017, 12:10

Під час пленарного засідання сесії Львівської обласної ради, яке відбулося 19 вересня, голові фракції ВО «Батьківщина» Юрію Гудимі не дозволили повністю зачитати заяву про політичний тиск.

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної парторганізації, суть звернення полягала в тому, що проти ВО «Батьківщина»  розгорнута масштабна дискредитаційна кампанія –  як інформаційна, так і політична. Зачитавши частину тексту, Юрію Гудимі вимкнули мікрофон, мотивуючи це, нібито, регламентом пленарного засідання. Втім у самій заяві, «батьківщинівці» наголошують і на постійному його порушенні щодо саме обранців від ВО «Батьківщина».

В опозиційній політичній силі вважають такі дії президії Львівської обласної ради неприпустимими й такими, які суперечать чесній політичній боротьбі, оскільки порушують принципи демократії, свободу висловлювання, адже  заява була надзвичайно важливою для суспільства. Фракція ВО «Батьківщина» у ЛОР, незважаючи на свою опозиційність, завжди підтримувала питання  задля добробуту мешканців Львівщини – навіть ті, які радила пропрезидентська більшість.

 «Батьківщинівці» закликають також інші політичні сили, розуміючи наближеність парламентських та президентських виборів, дотримуватися об’єктивності та справедливості у своїй роботі, не використовувати брудних технологій і говорити зі своїми виборцями чесно.

ВО «Батьківщина», попри протидії цієї влади, буде і надалі докладати максимальних зусиль, щоб подолати політичний тиск й правдиво інформувати українців про реальний стан справ в нашій країні.

Ознайомитися з повним текстом заяви фракції ВО «Батьківщина» у Львівській облраді можна на сайті «Батьківщини» Львівщини.

Прес-реліз

Мітки: во батьківщина, Юрій Гудима