Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Парк "Знесіння"

Вівторок, 3 жовтня 2017, 13:43

Синютка призначив Гречаника відповідальним за парк "Знесіння"

Парк "Знесіння"

У облдержадміністрації створили робочу групу щодо діяльності парку "Знесіння".

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютка № 909/0/5-17 від 28 вересня 2017 року.

Олега Синютка, враховуючи звернення Громадської ради при Львівській ОДА, постановив створити робочу групу для напрацювання пропозицій щодо діяльності регіонального ландшафтного парку "Знесіння".

Головою групи Синютка призначив директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслана Гречаника.

У склад робочої групи також увійшли: начальник управління екології та ландшафтного планування департаменту містобудування Львівської міської ради Андрій Галушка, начальник Інспекції ДАБІ у Львові Володимир Цабак, начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич, директор департаменту ДАБІ у Львівській області Роман Желих.

Нагадаємо, у лютому суд заборонив будівництво на вул. Довбуша, 15 у парку "Знесіння", право орендувати цю ділянку фірмі ТОВ "Архібуд" надала Львівська міська рада ще у 2008 році.

А у березні активісти заявили, що будівництво на вулиці Довбуша, 15 ведеться незаконно. Будроботи у парку почались у листопаді минулого року. Тоді ж стало відомо, що міська Інспекція ДАБК не видавала дозволів на початок будівельних робіт.

З 2010 року місто перебуває в судах з ТзОВ "Архібуд" щодо оренди цієї земельної ділянки, що раніше належала військовій частині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.