Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 25 жовтня 2017, 15:29

Львівська облрада не надала підприємцю приміщення під їдальню

Львівська облрада

Львівська облрада не надала ФОП Наталії Гром приміщення під їдальню в будівлі Львівської ОДА.

Відповідне рішення сьогодні прийняли на сесії Львівської облради, повідомляє кореспондент Варіантів.

Депутатам не вистачило кількох голосів, аби віддати в оренду приміщення на вул. В. Винниченка, 18 фізичній особі-підприємцю Гром Наталії Юліанівній. "За" надання приміщення в оренду проголосували 42 депутати.

Згідно з проектом рішення, Наталія Гром мала отримати в оренду приміщення під їдальню терміном 2 роки 11 місяців. А орендна плата за користування приміщенням, площею 235,1 кв м, мала складати 1 грн в рік.

Під час обговорення депутати від фракції "Самопоміч" закликали не голосувати за дане рішення, оскільки Львівська обласна рада, згідно з законодавством, не може передавати об'єкти нерухомості в оренду без оголошення конкурсу.

Як пояснив начальник управління майном спільної власності облради Микола Бандра, Львівська обласна рада справді не оголошувала конкурс, а вирішила надати приміщення оренду, оскільки договір із попереднім орендарем розірвали за згодою сторін.

"Попередній орендар мав нюанси з податковою, тому договір оренди було розврвано за згодою обох сторін",  зазначив Микола Бандра.

Додамо, до цього їдальню на першому поверсі будівлі Львівської ОДА орендувало і обслуговувало Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг.

Згідно з проектом рішення, "істотною умовою договору оренди" для ФОП Гром Наталії Юліанівни мало стати проходження навчальної практики студентів Львівського вишого професійного училище торгівлі та сфери послуг у цій їдальні.

Зазначимо, фінансування витрат за комунальні послуги та послуги з охорони орендованих приміщень мало здійснюватись коштом обласного бюджету.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, Наталія Гром зареєстрована у Львові як фізична особа-підприємець з 2009 року.

Вона займається оптовою торгівлею цукром, шоколадом і кондитерськими виробами, іншими продуктами харчування, надає послуги бронювання, підтримує театральні і концертні заходи, здійснює роздрібну торгівлю продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, постачає готові страви для подій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.