Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість Львівщини

Вівторок, 28 листопада 2017, 13:02

Чеська компанія планує збудувати завод на Львівщині

промисловість Львівщини

Чеські інвестори зацікавилися можливістю створити спільне підприємство на Львівщині.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив сьогодні власник чеської компанії ISMM Production&Busines Cooperation s.r.o., яка займається машинобудуванням, Мілослав Цвачек, його компанія планує створити спільне підприємство на територї області.

"Ми маємо справу з інженерією, машинобудуванням і ми прагнемо розвитку зв’язків між Львівщиною і Чехією. Тож ми прагнемо почати співпрацю із представниками машинобудівної галузі у вашому регіоні. Якщо співробітництво розвиватиметься добре, то ми розглянемо створення спільного підприємства", – зазначив Мілослав Цвачек.

Як додав перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, облдержадміністрація супроводжує кожен інвестиційний проект, консультує потенційних інвесторів на кожному етапі реалізації проекту, надає базу даних про земельні ділянки і приміщення, де можна розмістити виробничі потужності.

"Крім того на Львівщині зареєстровано 4 індустріальні парки і ми у пошуку інвесторів, які готові виконувати функції як адміністратора, так і ключового інвестора", – зазначив Ростислав Замлинський.

Нагадаємо, міжнародна мережа компаній PricewaterhouseCoopers розширить свою присутність в Україні, відкривши на початку 2018 року Центр надання послуг у Львові.

Також у області відкриють 4 нові потужності: сонячну та вітрову електростанції, другий завод компанії "Бадер-Аунде" та Бистрицьке газове родовище у селі Городківка Дрогобицького району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.