Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дашок Гранд Готелю

Середа, 31 січня 2018, 13:13

Козловського просять демонтувати дашок при вході в Гранд Готель

дашок Гранд Готелю

При вході в "Гранд Готель", що на проспекті Свободи, самовільно встановили дашок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління охорони історичного середовища міської ради звернулося з листом до керівництва "Гранд Готелю" щодо демонтажу самовільно встановленого дашка при вході до готелю на головному фасаді на проспекті Свободи, 13.

"Будинок на проспекті Свободи, 13 належить до пам’яток архітектури та містобудування місцевого значення. Із метою забезпечення збереження пам’ятки звертаємося з вимогою демонтувати самовільно встановленого дашка при вході до готелю на головному фасаді на проспекті Свободи, 13",  йдеться у листі.

Також управління охорони історичного середовища у листі наголосило, що за невиконання вимог законодавства про охорону культурної спадщини "винні особи притягуються до адміністративної чи кримінальної відповідальності".

Нагадаємо, нещодавно керівництво "Гранд Готелю" демонтувало з будівлі терасу, яку спорудили наприкінці 2017 року на новому корпусі готелю боку проїзду Крива Липа.

Зазначимо, новий 9-поверховий корпус "Гранд Готелю" у прозді Крива Липа звели навесні 2017 року. Експерти це будівництво назвали незаконним, оскільки об'єкт не має всіх дозвільних документів, а також частина його розташована на території пам'ятки архітектури – Музею етнографії та художнього промислу.

У листопаді минулого року у Львові активісти протестували проти облаштування парковки для "Гранд Готелю" просто серед тротуару на проспекті Свободи.

Нагадаємо,"Гранд Готель" належить Григорію Козловському, який є приватним підприємцем, а також власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові. Також нещодавно стало відомо, що Григорій Козловський є співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку.

Сьогодні Григорій Козловський є також депутатом Львівської міської ради. На виборах 2015 року пройшов у міськраду у складі Блоку Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.