Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

абітурієнт

Вівторок, 6 лютого 2018, 12:07

Львівським абітурієнтам: стартувала реєстрація на ЗНО-2018

абітурієнт

Зареєструватися на участь у ЗНО можна до 19 березня.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 6 лютого, стартувала реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Зареєструватись абітурієнти мають час до 19 березня.

Охочим взяти участь у ЗНО необхідно за допомогою сервісу "Зареєструватися" на сайті УЦОЯО сформувати і роздрукувати реєстраційну картку, зібрати комплект реєстраційних документів та подати їх до установи освіти (для учнів) або надіслати рекомендованим листом до регіонального центру УЦОЯО (для інших охочих).

Після успішної реєстрації учасник отримає сертифікат ЗНО, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення.

"Для кожного зареєстрованого учасника на веб-сайті УЦОЯО буде створена інформаційна сторінка, доступ до якої можливий за номером і пін-кодом сертифіката. На сторінці буде розміщена інформація про вибрані предмети для проходження тестування, а згодом також адреси пунктів проведення ЗНО та результати проходження тестування. Аналогом інформаційної сторінки є мобільний додаток "Моє ЗНО", який надає можливість учасникам тестування отримати інформацію про проведення ЗНО на свій мобільний пристрій", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, цьогоріч кожен абітурієнт матиме змогу скласти ЗНО не більше, ніж із 4 предметів. Обов'язковими до складання є тестування з української мови та літератури, а також із математики й історії України (за вибором).

Також цьогоріч ЗНО з іноземних мов абітурієнти здаватимуть по-новому: до тестування тепер додали блок завдань із аудіювання.

Загалом у 2018 році в переліку предметів, з яких можна здавати ЗНО, є 11 предметів.

Все, що потрібно знати абітурієнтам про ЗНО-2018, можна переглянути тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.