Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Брюховицьке кладовище

Вівторок, 6 лютого 2018, 17:44

Депутату-поховальнику з передмістя Львова світить спокій на нарах

Брюховицьке кладовище

Депутату-хабарнику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчим управлінням та за процесуального керівництва прокуратури області, припинили корупційну діяльність голови депутатської комісії з питань контролю за похованням однієї із сільських рад Львівщини.

Правоохоронці встановили, що зловмисник за винагороду у 12 000 гривень пообіцяв чоловіку, який звернувся до нього за допомогою, посприяти у наданні дозволу, необхідного для поховання на елітному кладовищі, розташованому у передмісті Львова. Голова депутатської комісії був затриманий при отриманні неправомірної вигоди у вересні минулого року.

Прокуратурою Львівської області зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.