Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 21 березня 2018, 11:20

Облрада Львівщини вимагає скасувати зв'язки з Росією

Львівська облрада

Львівська облрада звернулася до народних депутатів, уряду та президента з вимогою розірвати дипломатичні зв'язки з Росією.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора на сесії Львівської обласної ради депутати вирішли звернутися до президента, голови Верховної Ради та прем'єр-міністра України щодо розірвання дипломатичних стосунків з Росією. 

"Своїми останніми діями Російська Федерація продовжує демонстративно нехтувати територіальною цілісністю України, міжнародними договорами та принципами цивілізованого суспільства. З огляду на це, ми, депутати Львівської обласної ради, вимагаємо від вищого керівництва держави розірвати дипломатичні стосунки з Російською Федерацією", – йдеться у зверненні.

Також депутати виступили за введення візового режиму для громадян Росії.

"Росія знехтувала шансами, які їй давала світова спільнота, відмовилася отямитися та припинити агресію проти України. У такій ситуації в нашої держави залишається єдиний вихід – послідовними й рішучими діями зміцнювати свою обороноздатність, складовою якої є безпека України та її громадян від можливих диверсій і терактів", – йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.