Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

logotypes101.com

П'ятниця, 21 вересня 2012, 17:21

Гроші в Грузію можна переказати за системою Eurogiro

УДППЗ «Укрпошта» з 20 вересня розпочала грошові перекази в Грузію системою Eurogiro.

 

Про це повідомила прес-служба Мінінфраструктури.

Міжнародні перекази Eurogiro до Грузії адресуються на поштову адресу одержувачів.

Гранична сума переказу Eurogiro до Грузії не повинна перевищувати 1 200 євро в день від одноговідправника. Виплата переказу у Грузії здійснюється в євро у будь-якому відділенні Акціонерноготовариства «Ліберті Банк».

В Україні перекази Eurogiro можуть прийматись та виплачуватись в євро у виділених об’єктахпоштового зв’язку. В національній валюті – у всіх відділеннях поштового зв’язку. Термін пересиланняміжнародних електронних переказів становить до 2-х робочих днів, залежно від режиму роботивідділень поштового зв’язку.

Eurogiro – одна з найбезпечніших європейських систем міжнародних готівкових грошовихпереказів безпосередньо на домашню адресу отримувача. У 2011 році через систему було здійсненоблизько 30 млн. транзакцій.

Нагадаємо, УДППЗ «Укрпошта» приєдналася до системи Eurogiro у 2010у році з метою поліпшення надання послуги з пересилання поштових переказів за межі України. На сьогодні «Укрпошта» здійснює обмін міжнародними електронними переказами за системою Eurogiro з 11країнами світу (Іспанією, Хорватією, Польщею, Латвією, Боснією та Герцеговиною, Угорщиною,Португалією, Румунією, Словаччиною, Грецією), серед яких і Грузія

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.