Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівля колишнього Російського культурного центру

Понеділок, 23 квітня 2018, 17:41

Облрада виділила 6 мільйонів на реконструкцію будівлі колишнього Російського культурного центру

будівля колишнього Російського культурного центру

Львівська облрада витратить 6 млн грн на реконструкцію будівлі колишнього Російського культурного центру на вул. Короленка у Львова.

Це було опубліковано на сайті публічних закупівель ProZorro.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосила про проведення закупівлі реконструкцію будівлі обласної комунальної власності на вул Короленка, 1а у Львові, будівлі колишнього Російського культурного центру.

Максимальна вартість закупівлі – 6 326 489,80 грн, а останній термін виконання замовлення – 1 жовтня 2018 року.

Заявки на участь у тендері приймаються до 7 травня, а аукціон стартує 10 травня.

Нагадаємо, у серпні 2017 року управління майном спільної власності Львівської обласної ради провело закупівлю на виготовлення проектно-кошторисної документації із реконструкції цієї будівлі. Проект зголосилася виготовити лише ТОВ "Партнерпроектбуд" за 115 000 грн.

Ще початку березня 2017 року Львівський апеляційний господарський суд ухвалив рішення, згідно з яким Російський культурний центр, що розміщувався в будівлі на Короленка, 1а, повинен звільнити приміщення.

Було вирішено, що приміщення на вул. Короленка, 1а повернуть у комунальну власність та здадуть в оренду організаціям, пов'язаним із АТО.

Приміщення були вивільнені на початку травня 2017 року. Детальніше інтер'єр культурного центру можна оглянути у фотопідбірці Варіантів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.