Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ен джі Метал Україна в Куликові

Facebook NG Metal Ukraine

Вівторок, 19 червня 2018, 11:29

Датська компанія планує розширювати виробничі площі на Жовківщині

Ен джі Метал Україна в Куликові

Компанія NG Metal розширюватиме діяльність на Львівщині.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Вчора, 18 червня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з керівництвом компанії "NG Metal", що спеціалізується на виконанні замовлень по обробці та виготовленню виробів та комплектуючих з листового металу для різноманітних галузей промисловості. Під час зустрічі інвестори порушили питання розширення площ для збільшення обсягу виробництва та розвитку підприємства, яке сьогодні працює у Куликові Жовківського району.

Очільник області запевнив інвесторів у підтримці та наголосив, що першим кроком є напрацювання плану розширення території:

"Все, що стосується дозвільних документів, проектування, ми візьмемо на себе, вам необхідно створити план розширення територій, від моменту коли ви покажете план до розроблення дорожньої карти це займе близько тижня часу."

Також у межах зустрічі зосередили увагу на навчанні молодих фахівців виробничих професій і подальшому працевлаштуванні.

"Цьогоріч ми збільшили обсяг замовлення для виробничих професій на 40%, ви можете допомогти практикою та устаткуванням для фахівців і навчати їх для подальшого працевлаштування на вашому підприємстві", – додав Олег Синютка. Також розглянули можливість створення кластеру металообробних підприємств в області.

"Українські працівники є висококваліфікованими і з хорошою освітою, ми справді почуваємось безпечно на Львівщині і хочемо тут розвивати бізнес", - зазначив Бярне Торбен Мадсен, операційний директор "NG Metal".

Нагадаємо, цього року в січні компанія "NG Metal" отримала земельну ділянку в Куликові.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.