Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

Четвер, 4 січня 2024, 13:33

За підробку військових документів директора львівської фірми оштрафували на 3400 гривень

суд

Директора меблевої фірми затримали на кордоні, коли він намагався виїхати  з України з підробними документами, які купив у Telegram.

Про це йдеться у постанові Жовківського районного суду Львівської області № 444/4744/23.

2 січня цього року суд виніс вирок у справі директора львівської меблевої фірми "Лемберг-Хольцмобель" Назара Галатюка.

Згідно з постановою, директор підприємства у Telegram каналі придбав у невідомої особи тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії, які надають право у період дії воєнного стану на виїзд за межі України та звільняє від обов`язку мобілізації на службу до Збройних Сил України.

Надіславши свої дані та фото Назар Галатюк отримав підроблені офіційні документи, а саме, на яких була печатка Міністерство оборони України, а також довідку ВЛК з печаткою та штампом Мінстерство охорони здоров`я, Дунаєвецької багатопрофільної лікарні на Хмельниччині.

З цими підробленими документами 25 грудня чоловіка затримали у пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне", де він хотів перетнути кордон України.

Суд визнав його та призначив покарання у вигляду штрафу 3400 грн. Однак, яка саме особа виготовила підроблені документи, та хто є власником Telegram каналу досудовим розслідування не змогли встановити.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Лемберг-Хольцмобель" зареєстроване у Давидові 5 років тому та займається виробництвом кухонних меблів. Назар Галатюк є директором підприємства з моменту його заснування, а власником фірми є Фігель Олег.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.