Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

маршрутки

П'ятниця, 14 вересня 2018, 11:32

Міськрада виділила 15 мільйонів для перевезення пільговиків у львівських маршрутках

маршрутки

Також 10 мілн грн влада міста передбачила для рідготовки до зими.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на засіданні виконавчий комітет міськради прийняв зміни до міського бюджету Львова на 2018 рік, якими передбачено виділити 15 млн грн на компенсацію за пільгове перевезення в громадському транспорті міста.

Крім цього, 10 млн грн було виділено для районних адміністрацій на підготовку до зими, а 18 млн грн – для закупівлі піскосуміші і ямкового ремонту доріг. 

Додамо, що взимку цього року пенсіонери почали оплачувати проїзд у міських автобусах (за винятком автобусів комунального АТП-1). Також такої пільги позбавили також ветеранів праці та осіб, які мають заслуги перед Батьківщиною. Всі решта пільговиків їздять безкоштовно. 

Нагадаємо, у травні цього року львівські депутати підтримали петицію про відмову у Львові від використання піскосуміші. У влади міста вимагали: для посипання вулиць використовувати лише чисту сіль або знайти нешкідливі для взуття і лап тварин реагенти; на пішохідній частині використовувати лише механізоване прибирання; використовувати дрібні камінців, що вмерзають в сніг і створюють надійне зчеплення з підошвами взуття.

Міськрада визначила першим етапом відмови від використання піскосуміші закупівлю нової снігоприбиральної техніки.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.