Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Андрій Садовий

П'ятниця, 21 вересня 2018, 17:06

Садовий профінансував Пакіжа на майже 10 мільйонів

Андрій Садовий

Всі кошти скерують до статутного капіталу ЛКП "Львівтеплоенерго".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №491 від 20 вересня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 9,7 млн грн як внески до статутного капіталу ЛКП "Львівтеплоенерго".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту житлового господарства та інфраструктури за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова в сумі 9 740 600 грн", – йдеться у документі.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, у квітні цього року "Львівтеплоенерго" отримало 12 млн грн з бюджету,  у травні  – 500 тис грн, у липні – 1 млн грн, на початку серпня – 6 млн грн і 11 млн грн4,6 млн грн, у вересні – 17 млн грн, а грудні минулого року Садовий виділив  ще 5 млн грн.

Додамо, 6 червня прокуратура повідомила про підозру в службовій недбалості директору "Львівтеплоенерго" Степану Пакіжу. Галицький районний суд Львова обрав йому запобіжний захід – особисте зобов'язання терміном на два місяці і відхилив клопотання народних депутатів про взяття Пакіжа на поруки.

20 серпня правоохоронці завершили досудове розслідування та передали справу до суду.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.