Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Четвер, 4 жовтня 2018, 15:57

Садовий полетить зі Львова, але обіцяє повернутися на пенсію

Андрій Садовий

Андрій Садовий більше не висуватиме свою кандидатуру на посаду міського голови Львова. 

Про це сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий повідомив в ефірі програми "Тема дня" на телеканалі UA:Перший.

"Не можна бути вічно мером Львова. Це неможливо, тому що треба щоб інші підходили. У мене була чітка мета – збудувати місто в якому хочеться жити. Це можна зреалізувати у повному об'ємі, якщо збудувати країну в якій хочеться жити. Я намірений чітко йти і перемагати. Нам треба зробити модернізацію нашої країни", – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, теперішня каденція на посаді міського голови Львова є для Садового останньою і він не планує балатуватися у мери міста на наступних виборах.

"Таких намірів на сьогодні немає. Будуть кращі з кращих (з Самопомочі – ред.)", – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора Андрій Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах наступного року. Ще у вересні він зустрівся з головою Конституційного суду і обговорив ймовірність перенесення президентських виборів.

Додамо, у липні Андрій Садовий заявив, що політична сила, керівником якої він є, "Самопоміч", братиме участь у президентських і парламентських виборах 2019 року. Торік восени Андрій Садовий також заявляв, що "Самопоміч" висуватиме кандидата на президентських виборах 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.