Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АЗС "Окко"

Середа, 26 грудня 2018, 16:27

Мережа "ОККО" відкриє нову АЗС на Львівщині

АЗС "Окко"

ПАТ "Концерн Галнафтогаз" зведе АЗС "ОККО" у селі Річки, поблизу пункту пропуску "Рава-Руська".

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютка від 19 грудня 2018 року.

ПАТ "Концерн Галнафтогаз" отримає земельні ділянки на вул. Гребінського, 6 у селі Річки Жовківського району, що поблизу пункту пропуску "Рава-Руська", для будівництва нової АЗС.

"Надати ПАТ "Концерн Галнафтогаз" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, площею 0,7039 га, для будівництва й обслуговування АЗС", – йдеться у розпорядженні.  

 

Нагадаємо, ПАТ "Концерн Галнафтогаз" – мережа автозаправних комплексів "ОККО". У 2015 році компанія перебазувалася  зі Львова до Стрия.

Мажоритарним акціонером компанії є Віталій Антонов, голова Наглядової Ради Страхової компанії "Універсальна", президент "Універсальної інвестиційної групи". Він у 2019 році планує розпочати будівництво цілорічного курорту в смт. Славське.

Також 22 серпня СБУ провела  обшук у львівському та київському офісах ПАТ "Концерн Галнафтогаз" черех підозру фірми у фінансуванні тероризму. 

Додамо, у серпні цього року виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив ПАТ "Концерн Галнафтогаз" збудувати АЗС "ОККО" вул. Личаківській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.