Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Дрогобич

Понеділок, 28 січня 2019, 15:41

Дрогобич вдруге шукає перевізника для вивезення сміття з міста

Дрогобич

КП "Комбінат міського господарства" Дрогобицької міськради повторно оголосив закупівлю на вивезення сміття з міста.

КП "Комбінат міського господарства" Дрогобицької міської ради повторно оголосив закупівлю у системі ProZorro на послуги із збирання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів до 31 грудня 2019 року. 

Як йдеться у закупівлі, з території Дрогобича переможець тендеру має зібрати та вивезти 3 300 твердих побутових відходів на полігон, з яким він має цивільно-правову угоду на використання.

Попередній аукціон стартував 17 січня, участь у закупівлі взялалише одна компанія – ТзОВ "ВР Компані", однак через те, що для участі в цих торгах необхідно було менше двох тендерних пропозицій, аукціон відмінили.

Відтак, новий аукціон відбудеться 6 лютого, а вартість надання послуг залишиться незмінною – 3 960 000 грн. 

Нагадаємо, на початок грудня 2018 року Дрогобич продовжував потопати у смітті, зокрема, на вулицях міста офіційно знаходилося більше 2000 тонн невивезеного сміття.

Однак, незнаваючи на складну ситуацію із вивезенням сміття з міста, Дрогобич продовжує приймати львівське сміття і отримувати за це компенсацію, а у листопаді минулого року місто отримало 3 млн грн з обласного бюджету на вивіз сміття з міста на полігони Самбора, Стрия і Миколаєва.

Крім цього, у грудні 2018 року Львівська міськрада надала Дрогобичу субвенцію у 3 млн грн для вивезення сміття з міста.

КП "Комбінат міського господарства" належить сміттєзвалище у Брониці, куди комунальне підприємство раніше вивозило сміття з міста, проте ще з лютого 2018 року жителі села Брониця перекрили дорогу до сміттєзвалища, яке мали рекультивувати ще у 2008 році.

Додамо, у листопаді 2018 року на околиці села Серники Перемишлянського району екологи виявили сміття з Дрогобича, яке займало 100 кв.м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.