Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

прибирання міста

Понеділок, 28 січня 2019, 09:37

На вулиці Львова виїхало 58 одиниць снігоприбиральної техніки

прибирання міста

Сьогодні зранку у місті працювали 29 піскорозкидувачів, які використали 371 куб.м піскосуміші.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом сьогодні на ранок до прибирання міста залучили 78 одиниць техніки, а для посипання тротуарів і доріг комунальники використали 371 куб.м піскосуміші, 7 тонн солі та 2,5 тонни реагенту.

Зокрема, у Галицькому районі працювало 6 піскорозкидувачів, 3 підмітальні машини, 1 навантажувач і 3 трактори; у Франківському районі – 5 піскорозкидувачів і 2 трактори; у Залізничному районі – 4 піскорозкидувачі, 1 навантажувач і 4 трактори; у Шевченківському районі – 7 піскорозкидувачів, 3 трактори, 1 навантажувач; у Личаківському районі – 3 піскорозкидувачі, 1 навантажувач і 4 трактори; у Сихівському районі – 4 піскорозкидувачі, 2 підмітальні машини, 1 навантажувач і 3 трактори.

Також у черговому режимі працювало ще 21 одиниця техніки.

Нагадаємо, у Галицькому районі Львова застосовують нові реагенти, пішуфіт і кальцій хлорид, на які витратили на 4 млн грн тендерних коштів.  

Додамо, Галицька РА витратить 28 млн грн на прибирання вулиць району у 2019 році, а вулиці на Сихові продовжать посипати піскосумішшю. Крім цього, Шевченківська РА замовила протиожеледні реагенти та технічну сіль за 3,1 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.