Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Поліція

Вівторок, 29 січня 2019, 14:32

Поліція зареєструвала більше 300 повідомлень про злочини пов'язані з виборчими кампаніями

Поліція

Від початку виборчої кампанії в Україні зареєстровано 357 повідомлень про події, пов'язані з виборами.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україн–а.

Національна поліція України зареєструвала 357 повідомлень повідомлень про злочини, пов'язані з виборчою кампанією.

"За минулу добу Національна поліція Україна зареєструвала плюс 41 повідомлення про виборчі події. За одним із них - за фактом нападу на спостерігача Громадянської мережі "ОПОРА" в м. Кропивницькому поліція Кіровоградської області зареєструвала провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство)" – заявив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко.

За його словами, від початку кампанії в Україні зареєстровано 357 повідомлень про події, пов'язані з виборами.

Речник МВС повідомив, що нині поліція розслідує вісім кримінальних проваджень: чотири - за ст. 296 (хуліганство), по одному - за ст. 159-1 (порушення порядку фінансування виборчої кампанії), за ст. 160 (підкуп виборця), за ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) та за ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу України.

"Складено 73 адмінпротоколи, перевіряють 197 повідомлень, 69 звернень розглянуто за нормами закону "Про звернення громадян" – додав Шевченко.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.