Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Груник

Львівська залізниця

Четвер, 28 лютого 2019, 15:43

Груника офіційно призначили керівником Львівської залізниці

Іван Груник

Євген Кравцов призначив Івана Груника на посаду керівника Львівської залізниці.

Про це Варіантам повідомив Іван Груник.

В.о. голови Укрзалізниці Євген Кравцов видав наказ про призначення на посаду керівника Львівської залізниці Івана Груника, якого ще у травні 2018 року суд поновив на цій посаді, а у січні цього року Львівський апеляційний суд залишив у силі рішення про його поновлення.

Цю інформацію підвердив Євген Кравцов в коментарі Варіантам. 

У зв'язку з цим, сьогодні Володимир Крот, який з 5 червня 2018 року й до цього часу очолював Львівську залізницю, звільнився з посади. 

Нагадаємо, Груник у січні 2018 року подав до суду на ПАТ "Укрзалізниця" про визнання незаконними, скасування наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу. 

Іван Груник очолював Львівську залізницю з кінця квітня 2017 року. А 9 січня 2018 року його звільнили з посади.

Нещодавно Груник подав свою декларацію про доходи, у якій вказав, що минулоріч отримав 361 684 грн зарплати у Львівській залізниці.

Також Варіанти мають постанову Львівського апеляційного суду, який ще 22 січня цього року задовільнив позов Івага Груника та постановив скасувати накази керівництва "Укрзалізниці" щодо його звільнення. поновити на посаді та відшкодувати вимушені прогули.

Подаємо текст постанови повністю:

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.