Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Березюк

Понеділок, 4 березня 2019, 10:35

Березюк вважає Самопоміч моральним авторитетом нації

Олег Березюк

Олег Березюк підтримав рішення Садового про об'єднання з Гриценком.

Про це повідомила Ірина Туровська у своєму Facebook.

На думку народного депутата України Олега Березюка, рішення Андрія Садового про зняття своєї кандидатури з виборів на користь єдиного кандидати від демократичних сил Анатолія Гриценка дасть великий шанс побороти постколоніальний олігархат і побудувати справжнє управління державою.

"Цей день не про Гриценка, цей день про Україну. Складне, важке, але високо моральне та державницьке рішення нашого лідера зробило Садового як політика, а Самопоміч як партію єдиною політичною силою – моральним авторитетом нації. Я гордий, що є членом цієї партії, живу і працюю в цей час" –заявив Березюк.

Нагадаємо, що 1 березня Андрій Садовий заявив, що він зняв свою кандидатуру з виборів за результатами соціологічних рейтингів, щоб переміг єдиний кандидат від демократичних сил. 

Зазначимо, ще наприкінці минулого року Садовий наголошував, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з Анатолієм Гриценком. Однак, як пояснив міський голова Львова, він не боїться втратити виборців, бо вони розуміють його позицію.

"Мені вже 50 років, я чудово розумію, на що можуть піти оці нелюди в українській політиці. Для них Україна – це територія, яку вони грабують і викачують звідси ресурси, щоб безбідно вибудовувати собі маєтки по цілому світу", – додав Садовий. 

Нагадаємо, сьогодні, 1 березня, кандидат у президенти Андрій Садовий відмовився від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка. Він нагадав, що підтримує ідею висунути єдиного кандидата від опозиції, і впевнений, що цей кандидат 100% переможе на виборах.

Натомість у штабі кандидата в президенти Петра Порошенка не бояться об'єднання Андрія Садового з Анатолієм Гриценком. Раніше Садовий наголошував, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.  

Крім цього, Садовий заявив, що його політична сила буде брати участь у парламентських та місцевих виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.