Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Перший Західний

ukrinform.ua

Середа, 6 березня 2019, 15:52

Аудитори перевірять фінансову діяльність "Першого Західного"

Перший Західний

Держаудитслужба проводить ревізію більшості комунальних і державних підприємств та закладів Львова і області.  

Про це повідомила прес-служба Західного офісу Держаудитслужби.

Держаудитслужба проводить ревізію КП «Телерадіокомпанія Перший Західний» та управлінням культури департаменту розвитку Львівської міської ради.

Ще фахівці перевіряють виконання бюджетних програм відділом освіти Городоцької РДА, державний фінансовий аудит Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування та протезування, КП «Комбінат міського господарства» Дрогобицької міської ради, КП «Стрийтеплоенерго», ЛКП «Залізничнетеплоенерго», Славського дочірнього лісогосподарського підприємства ЛГП «Галсіліс».

А також проводять ревізію фінансово-господарської діяльності відділу освіти Жовківської РДА.

Крім того, як повідомили аудитори, найближчим часом розпочнуть ревізії відділу освіти Червоноградської міської ради, ДП «Львіввугілля», та проведуть ревізії використання коштів Державного бюджету України, що виділяються на підготовку та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Держаудитслужба закликає мешканців долучитися до їх проведення ревізії, інформувавши офіс про відомі їм фінансові порушення, зокрема незаконне використання бюджетних коштів, недбале зберігання державного і комунального майна, неправильне нарахування і виплату зарплатні.

Нагадаємо, раніше 60 інспекторів Держаудитслужби перевірили фінансову діяльність Львівської міськради за 4 роки.

У грудні 2018 року аудитори виявили в Самбірській міськраді витрати з бюджету на понад 24 млн грн. А у січні 2019 в Мостиській міськраді під час ревізії виявили втрати з бюджету на 8,1 млн грн.

Додамо, також аудитори виявили в Яворівській РДА фінансові порушення на понад 600 тис грн, у Стрийській ЦРЛ – на понад 400 тис грн, у Самбірській ЦРЛ  – на понад 998 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.